Wednesday, March 09, 2011

YA ALLAH YA TUHANKU...
TABAHKANLAH HATIKU ATAS STIAP UJIAN DAN DUGAANMU..
SMOGA NGN STIAP CUBAAN DARIMU AKN MMBUATKN AKU LBIH MATANG DAN XKAN MUDAH MNGALAH DALAM MELAYARI KHIDUPAN NI..AMIN YA RABBAL ALAMIN..

Aduhss..knape la ea..ak xboleh nk tdo jerk skarang ni..bukan sbb pape..my da tbiat kot..ye r main ngn 3 bulan asip tdo lambat jerk..hmm..ape la nk jadi..tdo lambat bgun tngahari jer..naseb baik xder laki lagi..ni esk xtau la pkul brape plak ak bgun..

hmm..sbnarnye ak sedang pkirkan sesuatu nih..ntah la..
dari ptg tadi lg ak pkir pkir n pkir..musykill la..haishh..DEAR..ni anggap aku ape..
smacam hmm hmm jer...ntah..

ok ader masalah xnk share pn..alasan DEAR sbb dah biase pndam masalah sorg so xbiasa nk share ngn org lain..bukan ape..ak rase mcm hmm..xsyok lerr..rase mcm err..ntah..KEKASIH YG XDIANGGAP chewahh..
ak tau dye xde mksud nk buat sume tu..tapi ye r..ak tau dye bengang ngn fb ak tu sbb ade rmai laki..aku tau..dye bengang kat sekor laki ni yg nk mngatal kt fesbuk ngn aku nih..tapi ak xmntak pn dye mnggatal ngn ak ke ape ke..chat laki pn ak xlayan..

bukan nye ape..xkn nk gadoh pasal fesbuk kot..hhm..tapi kadang2 tu rase nk bgadih pn ader..ee..xtau la..
DEAR..i'm not a child ok..sorok la tang mana pn prob ke ape ke saye bole tau yg awak ade problem sbnarnye..
saye tau..sbb saye ni bukan budak kcik biarpn awak cakap..''no problem''.."i'm ok dont worry''..''xde pape la''..tapi dalam haty awak tu..tu ape tu..?eleh ingat saye xtau letu..saye tau..saya bole bace awak..awak je xtau..hehe..so tak usah lagi nk pure2 ngn saye..

xder..saye just trasa aty skit ngn awak td..tadi awak bukak fb saya then badmood..saye tnye knape..jawapan dye masih lagi same..''xder pape la''..''ok je''
lpas tu..tuut tuut..msg bebunyi..''nk kuar jap amik angin''
see..ape yg oke..?aduhss..

awak yg saye sayang tu..tanak r secret2..secret garden ke secret resepi tu ke..sume tanak..saya nk awak jujur jerk ngn saya klu ade problem ke pape ke..xbest la mcm ni main secret2 ni..DEAR..im ur gul..n i need to know all da things in ur life..

lbih kurang nk masuk pkul 2 tadi..dapat msg..tuut tuut fon bebunyi.."mama.."~ chewah dapat tittle mama da ak..pnggilan mnje eheheks.. :) kmbang smangkuk.." dgn sdikit ego ak jawab '' ye''
xde sayang ke ape ke.. tu tnda ak nk marah.. "knape xtdo lagi ni" dan bla bla bla..
ak bukan ape..dye tu lmbut..skali kne marah ngn aku.. haa ksian..alamat nye..kluar rumah la pulak..
then ak mcm nk jawab xnk jawab je msg..sbb nye..ak trasa aty ngn DEAR.. aduhss.~skrang ni rase mcm bsalah ssgt ni~ (anta msg ler kjap)

hmm..dah ak pn mcm nk layan xnk jer..then dye cakap..ok la..tdo dlu..
argghh..mcm nk marah jerkk..tapi nk buat ape..ak gak yang briya2 nk suh dye tdo tadi..kononye nk marah..nah amik ko nk marah sangat..hakhak..aduss..ok xpe.. GOOD NIGHT LALIM..SWIT DRIM..LOVE U..tadi xcakap sbb ego sangat kn..tuliis kat sini pn jadiq lah..hakhak..
eerr...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...