Wednesday, March 21, 2012

::. Dear friends _ Miss u! .::

Assalamualaikum cinta.Apa khabar sume?Ada sape sape tak rindu akan saya?Please close your eyes and dream of me , *pretty right?* #whatever,~asdfghjkl~ but dont trying to close your nose or you'll surely die now.Seriesly sincerely from the bottom of my heart,I MISS MY FRIENDS!Kawan yang same same duduk sekelas,yang same same ketawa berdekah dekah,yang same same menangis bile bercerita pasal pakwe masing masing *unless guy*,yang same same murung bile down exam,yang same same takot bile nak hadapi exam,yang same same ke kantin malah kiosk dan juga koperasi serta ke makmal dan ke dewan ict untuk subjek sejarah yang diajar oleh Cikgu Yuspani *in fact,cikgu tak de la ajar sangat pon pasal sejarah malah lebih berpihak kepada cerita disiplin ,almaklumlah cikgu kan guru displin yang paling disegani lagi ditakuti lebih lebih lagi aku ni yang selalu je datang lewat sekolah_ otai kan* .Hey guys,mase yang paling menghiburkan mase sape?Mestilah mase cikgu yuspani kan,sbab mase tu kita boleh gelak gelak smpai nak terkencing kan.Haha.Buruk sangat.Masa paling tension bile?Mestilah masa RC sebab mse ni kita kene perah kpala otak nak bagi idea untuk kerja kursus kita.Masa yang paling dinanti nanti kan masa ape?Mestilah masa Psi sbab mase ni kita boleh rileks rileks saja dengar ustazah mengajar sambil berbual kosong.Masa paling ditakuti sape?Mestilah masa BA sebab takot ustazah tanya.Masa paling lama kne blaja subj ape?Msti la PQS sebab ustazah masuk dalam kelas satu masa pertama kite kene dengar dye bagi nasihat @ menjual kerepek.Masa paling mengantuk ,ase sape?Mestilah mase kimia sebab kene dengar Cikgu Salwati mngajar smbil senyum tu + selalu je mase kimia pas rehat = mane tak nye mata tak mengantuk! Ok macam mane pulak dengan subj fizik?Asyik tengok baju cikgu kan? + cikgu kan cantik so dalam kepala * aku nak pakai baju macam cikgu la esok* Tapi mase yang paling best adalah waktu malam dekat dalam dorm lepas abis study.Kita semua macam family kn?Best betol.Tapi sekarang dah tak boleh dah nk buaut macam dulu dulu lagi.Yelah sekarang kita dah berpecah,ada yang duk kat utara,selatan,timur,barat,hmm..nak jumpa pun susah.Tapi walau macam mane pun,u all semua always in my heart in my mind n u all semua takde yang dapat ganti walaupun kita semua dah berpecah.Aku sayang kamu semua!

#Reka Cipta Candidates 2010 & 2009!
~Always be in my heart~ :D

3 comments:

  1. Waaaaahh interesting, sume cikgu mung sebut. Btw memang rinduu gilerr weyyh :)

    ReplyDelete
  2. waaa..so sweet..rindu kat ur BFF..huhu..sama la dgn sye rindu dgn kawan2 sye..da lama xjmp dorg..mesti sdeykan..wuwuw..anyway , done follow here & komaen ur entry..hit me back..please visit & follow my blog , please give ur opinion my entry also..tq ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...